Csomagajánlataink

Alapcsomag

Kiemelkedő ár-érték Arány!

A táplálkozás olyan széles témakör, melynek megismerésére egy alkalom nem elegendő. Ahhoz, hogy közös munkánk hatékony legyen, legalább 4 alkalommal, rendszeresen kell találkoznunk. A tanácsadás sorozat végén egy írásos összefoglalóban is átadom Neked, hogy mire kell figyelned a jövőben.

Válaszd ezt a csomagot, ha a fontos Neked a kiemelkedő ár-érték arány!

Tartalmaz:

Időtartama: 4×50 perc 

70 000,-Ft

(megtakarítás 10 000,-Ft)

Prémium csomag

Szerezz AKTÍV, gyakorlati tudást a diétádhoz!

Itt a tanácsadások mellett összeállítok Neked egy komplett heti mintaétrendet és elmegyek Veled egy bevásárlásodra a kedvenc boltodba Zalaegerszegen, ahol megmutatom, mire figyelj vásárlásaid során. Kapsz tőlem egy teljes bevásárlólistát, hogy hatékonyabb legyen a bevásárlás a mintaétrend elkészítéséhez. A tanácsadás sorozat végén megosztom Veled a tervezett étlap receptgyűjteményét és természetesen egy írásos összefoglalót is adok, hogy mire kell figyelned a jövőben.

A Prémium csomagot akkor válaszd, ha aktív, gyakorlatias tudást akarsz minden jóval fűszerezve!

Tartalmaz:

Időtartama: 3×50 perc + 120 perc

110 000,-Ft

(megtakarítás 20 000,-Ft)

Egyedi szolgáltatás árak

Diétás tanácsadás (időtartama 50 perc): 20 000 Ft

Diétás kosár* – 1 heti mintaétrend bevásárlólistával és receptgyűjteménnyel csak ha már részt vettél egy konzultáción  (időtartama 90-120 perc): 30 000 Ft

Étlaptervezés – 1 heti mintaétrend bevásárlólistával és receptgyűjteménnyel: 40 000 Ft

A lefoglalt időpont 24 órával korábban díjmentesen lemondható. Amennyiben ez nem történik meg és a találkozó a Te hibádból marad el, akkor az elmaradt konzultáció díja a következő alkalommal kifizetendő. 

A befizetésekről minden esetben számlát adok.