Nagyon fontosnak tartom, hogy az általam nyújtott szolgáltatásoknál, például diétás tanácsadás során birtokomba jutott adatokat bizalmasan kezeljem. Amikor a szolgáltatásaimat használod, rám bízol bizonyos adatokat. Ennek az Adatvédelmi Tájékoztatónak az a célja, hogy segítsek Neked megérteni, hogy milyen adatokat gyűjtök, miért gyűjtöm és hogyan kezelem ezeket.

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek hívj fel vagy keress meg e-mailen. Fontos, hogyha nem értetek egyet az adatvédelmi tájékoztatóval, akkor nem tudjátok a szolgáltatásaimat igénybe venni.

Az adatokat csak az alább leírt célból gyűjtöm és használom. Ezeket más számára nem adom ki és az itt leírt módokon kívül nem használom fel. Ez alól kivétel a törvényi kötelezettség. Az adataid kezelésében nem csak én, hanem más adatkezelő cégek is részt vesznek (pl. Google).

A személyes adataiddal Te rendelkezel. Ezért bármikor kérheted tőlem azok helyesbítését, törlését, zárolását vagy kiadását írásban (papíron vagy e-mailen). A személyes adataidat, különös tekintettel az egészségfelmérő teszt eredményére és a rád vonatkozó jegyzetek tartalmát családtagodnak sem adom ki. Kiskorú esetében a szülő (törvényes képviselő) rendelezhet ezen adatokról. A személyes adataiddal kapcsolatos esetleges incidensekről (pl. adatlopás) értesíteni foglak.

  • Kapcsolattartási adatok: Ha kapcsolatba léptél velem (telefonon, emailen), akkor a kapcsolattartási adataidat gyűjtöm. Ilyen adat a neved, az email címed és a telefonszámod. Ezek segítségével tudok válaszolni kérdéseidre, vagy időpontot egyeztetni.
  • Konzultációs jegyzetek: A konzultációkról jegyzetek készülnek. Ennek célja, hogy jobban oda tudjak figyelni rád és a lehető legtöbbet hozhassuk ki egy tanácsadásból. A rólad készülő jegyzetek biztonsága kiemelkedően fontos számomra, ezért azokat csak papír alapon készítem és elzárva tartom. A további biztonság érdekében a jegyzeteken nem szerepelnek személyes adatok, csak kódok.
  • Weboldal látogatási adatok (cookie): Ha meglátogatod a weblapomat, akkor a látogatás jellemzőiről adatokat gyűjtök. Ilyen adat például, hogy mennyi időt töltöttél el egy oldalon, vagy hogy milyen oldalakat látogattál meg, esetleg hagytál-e megjegyzést, like-ot. Ezeket az adatokat arra használom, hogy jobban megértsem milyen kérdések, problémák foglalkoztatják az embereket általában és hogy ezáltal javítsam a szolgáltatásom minőségét.

Az adatvédelemről közölt bővebb verziót innen töltheted le.